Певицата, актрисата, предприемачът и инфлуенсър от 2000-те Парис Хилтън се омъжи. 40-годишният бизнесмен

...
Певицата, актрисата, предприемачът и инфлуенсър от 2000-те Парис Хилтън се омъжи. 40-годишният бизнесмен
Коментари Харесай

Парис Хилтън се омъжи. Кой е щастливецът?

Певицата, актрисата, предприемачът и инфлуенсър от 2000-те Парис Хилтън се омъжи. 40-годишният предприемач Картър Рийм е нейният избраник. Сватбата се състоя в имението Bel Air в Лос Анджелис, което принадлежеше на починалия дядо на звездата - Барън Хилтън. Мястото на събитието беше прикрито до последно. Дори в поканите към гостите не пишеше адрес. Официалната част трябваше да се организира в църквата или в имението на Барън Хилтън. И единствено няколко дни преди събитието публицисти схванаха, че то ще се организира в къщата, която беше продадена от фамилията на артиста на някогашния основен изпълнителен шеф на Google Ерик Шмид за 61,5 милиона $ през май тази година.

На тържеството бяха поканени родственици и най-близки другари на звездата: Ким Кардашиян , Кайл Ричардс, Ема Робъртс , Ашли Бенсън , Биби Рекса и Паула Абдул.

Хилтън обича празниците, тъй че сватбите няма да се лимитират до един ден. Събитието ще продължи под формата на две празненства: карнавал на кея в Санта Моника и светско събитие. Партитата към този момент няма да са в камерен формат, а ще се снимат за риалитито на Хилтън Влюбен Париж. Премиерата  беше на 11 ноември, а нови епизоди ще излизат всеки четвъртък в американската стрийминг услуга Peacock.

„ Исках почитателите да видят, че съм намерила своя принц и съм имала щастлива женитба като приказка “, сподели 40-годишната Хилтън в скорошно изявление с Джими Фалън .

Вечерта на 12 ноември певицата смени десетина рокли. Американската фешън къща Oscar de la Renta беше виновна за сватбената рокля на булката. „ Обичам да трансформирам облици “, цитира думите на изпълнителката Page Six. Според източници на изданието обаче за церемонията Хилтън не е купила тоалети предварително, а ги е избрала късно вечерта в навечерието на сватбата.

Декорациите в имението започнаха да се вършат няколко дни преди сватбата. В двора на къщата за гостите беше подложен дървен дансинг, а на входа ги поздравиха две огромни цветни композиции в розово и бяло с буквите на младоженците.

Сватбата се състоя 9 месеца откакто предприемачът Картър Рийм направи предложение на Парис и й подари пръстен с елмаз от бижутерската къща Jean Dousset.



Картър Рийм ръководи капиталовата компания  M13, дружно с брат си има бизнес за произвеждане на алкохол, написа книги за бизнесмени и взе участие като посетител коментатор в телевизионни излъчвания, написа Газета ру.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР